Iwatemon Kurawanka-kulhot soveltuvat hyvin pienille ruoka-annoksille ja aamiais- tai tarjoilukulhoiksi. Kurawanka-kulhoja on saatavilla useassa koossa ja ne on suunnitellut japanilainen keraamikko Kazuyoshi Osawa. Iwatemon keraamiset kulhot dreijataan käsin Japanissa, Iwaten prefektuurissa. Materiaalina käytetty valkoinen savi on peräisin Etelä-Japanissa sijaitsevalta Kyusyun saarelta, ja lasitteena käytetään puutuhkaa vuosituhansia vanhan japanilaisen valmistusperinteen mukaisesti. Kestävyyden takaamiseksi Iwatemo-posliiniastioita poltetaan jopa 1,5 kertaa tavallista kauemmin. Perinteisten valmistusmenetelmien myötä jokaisessa yksittäisessä kulhossa näkyy käsityön jälki. Kulhon pinta on hieman karkea, ja siinä voi näkyä esimerkiksi dreijatessa syntyneitä viivoja tai tummia pisteitä, jotka syntyvät polton yhteydessä, kun tuhkalasitteessa olevat rautahiukkaset reagoivat ilmassa olevan hapen kanssa. Yksilölliset jäljet ja tekstuurit tekevät kustakin Iwatemo-keramiikkaesineestä ainutlaatuisen kauniin.